Akcija!

RobertoCavalli VODKA Mirror Edition 1000 ML

55,00  46,00 

Roberto Cavalli Vodka Mirror Edition LIMITED EDITION, ovita v zapeljivo kačo. Prva, izvirna in neponovljiva super premium italijanska vodka.

Steklenica z zrcalnim efektom izstopa po svoji prefinjeni eleganci in zapeljivi privlačnosti.

Vodka Roberto Cavalli MIRROR je nova posebna izdaja družine personaliziranih steklenic, posebej zasnovanih za ljubitelje nočnega življenja. Vodka Roberto Cavalli MIRROR se lesketa in blešči od daleč ter odseva podobo tistih, ki se za to odločijo in so navdušeni nad tem, da se vidijo in čutijo takšne, kot v resnici smo. Tako kot pri prejšnji Gold različici je učinek ustvarjen s posebno kovinsko prevleko, ki okrasi in prekriva celotno steklenico. Ta postopek se izvaja s posebnimi stroji, ki izkoriščajo odsotnost pritiska in elektrostatične sile za prenos delcev kovinskega filma na površino, ki je že prevlečena s posebno barvo.

Steklenica vodke Roberto Cavalli je edinstvena in izjemna. Drugačna od vseh drugih, ta vrhunska italijanska vodka izraža ves šarm, čutnost in glamur sveta Roberta Cavallija. Navdihuje ga še ena njegova kreacija, vintage parfum „Eau de parfum Roberto Cavalli“. Dizajn steklenice vodke Roberto Cavalli je zaživel ravno zaradi vijugastih oblik in vrhov ikonične kače. Sklicevanje na skušnjavo in očarljivo lepoto, ki še naprej osvajata moške in ženske po vsem svetu.

Dodatne informacije

Prostornina

1 L

Vsebnost alkohola

40 %

Država

Italija