Akcija!

RobertoCavalli VODKA Gold Edition 1000 ML

55,00  46,00 

Roberto Cavalli Vodka Gold Edition LIMITED EDITION, ovita v zapeljivo kačo. Prva, izvirna in neponovljiva super premium italijanska vodka.

Steklenica z zlatim zrcalnim efektom izstopa po svoji prefinjeni eleganci in zapeljivi privlačnosti.

Roberto Cavalli Vodka Gold limited edition je nova različica družine personaliziranih steklenic, posebej zasnovanih za ljubitelje nočnega življenja. Roberto Cavalli Vodka Gold Edition se lesketa in blešči že od daleč ter daje spektakularen videz, ko se znajde na ekskluzivnih mizah najprestižnejših klubov. Učinek ustvarja poseben kovinski premaz, ki okrasi in prekriva celotno steklenico. Presenetljiv rezultat je površina z zrcalnim učinkom, ki je nikakor ni mogoče ponoviti z drugimi tehnikami tiskanja. Tradicionalni logotip znamke in tekstura živalskega potiska na dnu dizajna sta poudarjena v izostreni črni barvi.

Steklenica vodke Roberto Cavalli je edinstvena in izjemna. Drugačna od vseh drugih, ta vrhunska italijanska vodka izraža ves šarm, čutnost in glamur sveta Roberta Cavallija. Navdihuje ga še ena njegova kreacija, vintage parfum „Eau de parfum Roberto Cavalli“. Dizajn steklenice vodke Roberto Cavalli je zaživel ravno zaradi vijugastih oblik in vrhov ikonične kače. Sklicevanje na skušnjavo in očarljivo lepoto, ki še naprej osvajata moške in ženske po vsem svetu.

Dodatne informacije

Prostornina

1 L

Vsebnost alkohola

40 %

Država

Italija