Akcija!

GINARTE Dry Gin Dedicated to Frida, steklenica z darilno škatlo

47,00  40,00 

Kategoriji: ,

NAVDIH

Bistvo umetnosti je njena sposobnost prenašanja čustev in sporočil. Navdih za Ginarte prihaja iz tega brezmejnega vesolja, ki ga najdemo tako v naravi kot v duši človeštva. Potovanje v lepoto. Popolnoma uravnotežena celota. Izraz moči in občutljivosti. Ginarte je oda čudesom, ki jih zna priklicati le umetnost. Iz tega razloga so nekatere uporabljene botanične rastline izbrane med rastlinami, ki imajo posebno povezavo z umetnostjo. Umetniška duša, ki živi globoko v samem srcu tega edinstvenega in izjemnega gina.

STEKLENICA

Steklenica je utelešenje umetniškega bistva v sebi. Je prazno slikarjevo platno, grobi marmorni blok kiparja, pentagram, na katerega komponira skladatelj, prazna stran, na katero pesnik piše svoje vrstice. Je vse to in še veliko več. Njegova bistvenost je njegova moč. Ginarte v sebi je prava mojstrovina.

GIN

Ginarte je tako skrbno izdelan kot katera koli umetnina, ki jo oživi umetnik. Je plod intuicije, mojstrstva in znanja glede uporabe surovin. To je obrtniško izdelan gin. Destilirano iz divjih brinovih jagod, ki rastejo samo na pobočjih Apeninskega gorovja v Toskani. Njihove izjemne aromatične lastnosti dajejo življenje resnično edinstvenemu okusu.

BOTANIČNI

iz sveta umetnosti

Med 13 rastlinami, uporabljenimi za Ginarte, smo izbrali rastline, ki so jih uporabljali renesančni slikarji in kiparji za proizvodnjo pigmentov za barvanje svojih del. Rastline, kot je kalamint, so bile uporabljene za zeleno, žafranika, mignonette in rubia, ki so prinesle rumeno in rdečo, ter indigo, znan po globokih odtenkih modre, ki ga je ljubil Piero della Francesca. Poleg tega uporabljamo sredozemska zelišča in cvetlice, ki zaradi svojih posebnih lastnosti dajejo Ginarteju edinstven in mamljiv okus.

GINARTE POSVEČENO FRIDI KAHLO

Ginarte nadaljuje svojo pot v svet umetnosti in pozdravlja pomembno sodelovanje s korporacijo Frida Kahlo. Po treh personaliziranih steklenicah, ki jih je izdelal nizozemski slikar Lou Thissen, Ginarte realizira dve izdaji steklenice, ustvarjene v čast veliki mehiški slikarki Fridi Kahlo.

Dodatne informacije

Prostornina

0,7 L

Vsebnost alkohola

43,5 %

Država

Italija